Tőzegek és tőzegkeverékek

A Hawita baltikumi tőzegkeverékek fő alapanyaga lettországi tőzegmezőkről származó fehértőzeg. A felláptőzeg téglás kitermelésének, és a téglák kíméletes szétbontásának köszönhetően kiváló minőségű, stabil struktúrájú alapanyag keletkezik.

 

A szemcseméret szerint szétválasztott fehértőzeget különböző felhasználási céloknak megfelelően a hesseni Vogelsberg hegységből származó agyaggal, műtrágyával, egyéb adalékanyagokkal egészítik ki. A keverékek nagy pórustérfogata biztosítja a gyökérzet számára az optimális, kiegyenlített levegő és vízellátást.

 

Megrendelés és szállítás
Tőzegkeverékek széles választékát kínáljuk, azonban nem minden típus szerepel standard választékban. Ha nem találta meg a megfelelő tőzegkeveréket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön számára legmegfelelőbbet tudjuk ajánlani.

Termékeink zsákos kiszerelésben folyamatosan rendelkezésre állnak Szigetszentmiklóson található raktárunkban, illetve a Flora Hungaria-n is. 10 raklap megrendelésre esetén közvetlenül Önhöz érkezik a kamion. A szállítás részleteiről és az aktuális raktárkészletről Szente Csaba ad bővebb felvilágosítást a +36 30/67-000-75 telefonszámon.

Kérésére, az Ön által meghatározott, egyedi összetételben is szállítunk tőzegkeveréket (pl. adott kultúrának megfelelő tőzeg szemcse mérettel, pH-val, vagy kiegészítő műtrágyával (pl. Osmocote, PG-Mix, Radigen, aluminium-szulfát stb.) esetleg adalékanyagokkal (perlit, agyag, kvarchomok, kókuszrost stb.) Egyedi recept alapján gyártott mennyiség: minimum 10 raklap.
Keressen bennünket, szívesen segítünk!

 

 

 

 


Célunk, hogy Ön folyamatosan ellenőrzött, első osztályú minőséget használjon kertészetében, rövid és megbízható szállítási határidők mellett. A stabil készáru előállításának egyik titka az erős, egészséges gyökérzet. A Hawita földkeverékekben a gyökérzet optimálisan fejlődik, ezáltal a növények jobban tolerálják a termesztéstechnikai változásokat. Állandó raktárkészletünk biztosítja, hogy a »zöld-fehér zsákok« mindig karnyújtásnyira legyenek Öntől.

 

HAWITA TŐZEG PROSPEKTUS LETÖLTÉSE:

https://beppler.hu/hu/letoltesek/letoltes/4179/

 « Vissza az előző oldalra!
BEPPLER Kft. - Magyar