Cseréptöltés és tőzegfeldolgozás gépei

Tekintse át gépkínálatunkat: Cseréptöltő -, tőzegkeverő -, tőzegbála-bontó gépek kis és nagyobb volumenű termelési igényekre.

Cseréptöltő gép: A cseréptöltő gép az egyik legalapabb munkafolyamat automatizálására hivatott: az ültetésre, s annak előkészítésére. A gép rendelkezik egy tőzegtartállyal, melyről egy széles szállítószalag továbbítja a cseréptöltésre kész tőzeget. A szalag végén egy u. n. láncos elevátor, lapátokkal egyenletesen egy folytonos "körpályán" hordja a tőzeget az alatta elhaladó cserepekre. A cserepek egy körasztalon utaznak, ahol a tőzegmegtöltésen kívül, pl: ültetőgödör fúrására és akár cserepenkénti műtrágya adagolására - géptípustól függően - is van technikai lehetőség. Ezután a cserepek egy szállítószalag pályára vagy egy körasztalra kerülnek, ahol vagy ahonnan elvégezhető a fiatal növények beültetése.A cseréptöltő gépek megannyi típusban rendelhetők, mindegyik más-más kialakítású és más extrák rendelhetők hozzá. Fontos szempontok a termesztett növény kultúra, az igényelt töltési teljesítmény(cserépszám/óra), a cserepek méretei és a környezeti, technikai környezet is.

Tőzegkeverő gép: A tőzegkeverő gép az ültetéshez szükséges kívánt fizikai tulajdonságú termesztő közeg előállításához célszerű. A mellett, hogy az ültetett kultúra számára legideálisabb ültetőközeget (nedvesség, tápanyag, textúra beállítása) előállítjuk, a gép helyettünk mozgat meg köbmétereket percek alatt. A legtöbb gép szintén elevátor lapátokkal végzi a keverő műveletet. A gép a szükséges idő alatt elvégzi a keverést, majd irányítottan üríthető a kívánt helyre, például egy cseréptöltő tőzegtartályába. A gépek elérhetőek különböző térfogat kapacitással, nedvesítő egységekkel és ürítés szabályzókkal és további  extrákkal is.

Tőzegbála-bontó gép: A tőzegbála-bontó gép jelentősége a kereskedelmi forgalomban kapható kisebb és nagyobb méretű tömörített tőzegbálák fellazítása. A gépek gyorsan és hatékonyan lazítják fel a közeget, s szabályozottan ürítik a kívánt helyre. A rendszer kiegézíthető nedvesítő egységekkel, vezérléssel, automatizálható ürítésszabályzóval ..stb. Termesztéstechnológiától függően egy földkeverő vagy egy cseréptöltő géppel szokták párosítani.

Cseréptöltés:

Bálabontás:

Földkeverés:

 

Részletes termék információkért kérjük forduljon technikai kapcsolattartó kollégáinkhoz:

Kelet-Magyarország: Böcskey Viktor +36 30 689 1268 - bocskey.viktor@beppler.hu

Nyugat- Magyarország: Martos Benedek: +36 70 409 3018 - martos.benedek@beppler.hu

 

 

 

Legnépszerűbb Mayer gépek

AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA LETÖLTHETŐ PDF FORMÁTUMBAN

 

TELEFONON MEGJELENÍTHETŐ ISSUU FORMÁTUM

 

 

Mayer termékkatalógus - angol / német nyelvű

AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA LETÖLTHETŐ PDF FORMÁTUMBAN

 

TELEFONON MEGJELENÍTHETŐ ISSUU FORMÁTUM

 

 

Hamilton pneumatikus vetőgépek

AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA LETÖLTHETŐ PDF FORMÁTUMBAN

 

TELEFONON MEGJELENÍTHETŐ ISSUU FORMÁTUM

« Vissza az előző oldalra!

BEPPLER Kft. - Magyar